Vi vill påminna om att det är föräldramöte nu på torsdag (13/9) kl. 18:30-19:30 för föräldrar/vårdnadshavare till elever i årskurs 7 och 8.

Det kommer att innehålla:

• Information från rektor (Magnus)
  • Information från mentor (Fernando)
  • Introduktion i vår nya lärplattform (InfoMentor) där bland annat frånvaro kommer att rapporteras

På sjuornas och åttornas föräldramöte räcker det med att förälder/vårdadshavare är med. Eleven behöver inte närvara.

Vi håller till uppe på högstadiet. Se till att komma i tid så att det finns någon som släpper in i entrén.

Föräldramötet för åk 9 är flyttat till måndag 17/9 kl. 18:00-19:30 och kommer att innehålla:

• Information från SYV
  • Information från mentor (Fernando)
  • Samtal om klassresa

På niornas föräldramöte vill vi att både förälder/vårdadshavare och elev är med.

E-postadressen publiceras inte.