Hej åk 8!

Jag informerade i måndags men jag lägger upp här också ifall ni har glömt eller tappat bort pappret.

På fredag v. 38 (den här veckan) kommer ni att ha kristendom 12:30-13:10 i stället för svenska och sedan får ni jobba med uppgiften i svenska hemma eller på skolan. Ni får självklart göra uppgiften tidigare också. Ni behöver inte komma till lektionen för jag är borta.

Uppgiften är att söka fakta om en författare. Här står det vilken författare du ska söka information om och vad du ska söka svar på: Författarpresentation

Ni ska presentera vad ni har kommit fram till för en grupp på måndag så se till att vara förberedda! Ni ska också skicka in era anteckningar till mig på erika.norberg@piltradsskolan.se senast på måndag.

Lycka till och gör mig stolt!

/Erika N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.